Golfwinkels

Golfsupplies.nl is het moederbedrijf van één van de grootste online golfwinkels van Nederland en België: Golfgear.nl.
In tegenstelling tot andere online golfwinkels, is Golfgear.nl voorraadhoudend. Dat betekent een snelle levertijd. Als één van de grootste golfwinkels levert Golfgear.nl golfequipment van bijna alle grote merken. Van complete golfsets tot handschoenen, van golfschoenen tot putters.

Klik hier voor onze Topaanbiedingen >>

De doelstelling van de golfwinkels van Golfsupplies.nl is eenvoudig en helder: een zo breed mogelijk assortiment van golfartikelen aanbieden, tegen de scherpst mogelijke prijzen, uit voorraad geleverd. Golfgear.nl heeft een fysieke showroom! U kunt op afspraak bij ons langskomen om clubs, tassen en andere golfartikelen te bekijken, vast te houden, etc. U wordt dan geholpen door een ervaren golfer.

De golfwinkels van Golfsupplies.nl (Golfgear.nl en Golfgigant.nl) zijn officieel dealer van een aantal grote golfmerken. Bij onze golfwinkels kunt u, in tegenstelling tot andere golfwinkels, uw oude golfset of golfclubs inruilen. U krijgt dan een tegoedbon voor de golfwinkels of een flinke extra korting op uw mogelijke aanschaf.

De golfwinkels van Golfsupplies.nl bieden verder ook statische clubfitting. Wij werken samen met een gediplomeerde clubfitter. U kunt uw golfclubs bij ons probleemloos laten aanpassen (verlengen, inkorten, lie angle veranderen, grips aanpassen, loft bijstellen).